Contact

Laten we praten

 

 

Veelgestelde vragen

Ik beantwoord ze meteen

Heeft Reiki invloed op mijn rijgedrag?

Nee, dat heeft het niet. Door een Reiki behandeling kan je zo ontspannen raken dat je reactie vermogen niet optimaal is. Het is dan ook van belang en mede ook de verantwoordelijkheid van de behandelaar dat je weer helder de deur uit gaat. Een glas water of kopje thee na de behandeling doet dan wonderen bij het nagesprek en zorgt ervoor dat je weer helemaal terug bent in het hier en nu.
Zo kun je met een gerust hart in de auto stappen.

Kan ik na de cursus Reiki I direct anderen helpen?

Ja, dat kan. Wel adviseer ik om de eerste drie maanden met jezelf aan de slag te gaan.  Zorg ervoor dat de energie lekker gaat stromen ook door eerst met je eigen blokkades, groot of klein te werken.
Reiki I is een cadeau aan jezelf, maak daar goed en veel gebruik van. Daarna ben je beter in staat om anderen van dienst te zijn.

Kan ik Reiki ook thuis beoefenen?

Reiki kan je beoefenen waar je maar wilt. Je gereedschap ben jij. Wat natuurlijk wel mee helpt is als je voor jezelf een modus van rust en stilte kan bewerkstelligen. Maar zelfs als dat niet zo snel voor handen is, dan zoek je even de stilte in jezelf, je legt je handen op je lichaam en laat de energie zijn werk doen.  Thuis, op je werk, in een vergadering. Het kan allemaal.

Kan ik via Webstar Coaching een EmWave bestellen?

Dat is mogelijk. Webstar Coaching bezit de mogelijkheid om de Emwave te bestellen bij Heartmath tegen een kleine korting. Wel dien je dan een product van Webstar Coaching af te nemen. Maar indien je dit toch al van plan was is de korting op de Emwave mooi meegenomen.

Ik gebruik medicijnen, is dat van belang voor Reiki?

Reiki bevorderd het zelfgenezend vermogen. Als je medicatie gebruikt en je hebt het gevoel dat door middel van de Reiki behandelingen je gezondheid vooruit gaat of de kwaal verminderd, stop dan nooit uit je zelf met de medicatie. Raadpleeg je huisarts of specialist en laat die een oordeel vormen. Dit is uitermate belangrijk en dit willen wij dan ook extra benadrukken!! Webstar Coaching neemt geen enkele verantwoordelijkheid voor de door jou zelf genomen actie hierin zonder een specialist geraadpleegd te hebben.

Moet ik in Reiki geloven om er baat bij te hebben?

Nee, dat hoeft niet. Wel helpt het als je die intentie wel hebt. Positieve intentie is ook energie en die zal zeker bijdragen aan het door jou gestelde doel. Als je met een specifiek doel of voor een klacht Reiki wil toepassen spreekt Webstar Coaching altijd maximaal 4 behandelingen met je af. Is er binnen die 4 behandelingen geen enkel resultaat dan is mogelijk Reiki niet de weg voor jou binnen dit stuk. Wat niet wil zeggen dat Reiki dan ook niet voor andere toepassingen te gebruiken is. Het is bij uitstek een instrument dat ontspanning bevorderend is. En daar hoef je niet in te geloven, dat voel je vanzelf. 

Kan ik Hartcoherentie ook thuis beoefenen?

Ja, net als Reiki is hart coherentie overal te beoefenen. Ook hier geldt dat. Bijvoorbeeld het oproepen van een goed gevoel is overal te doen. Een relatieve rustige omgeving is aan te raden, maar ook tijdens een vergadering is hart coherentie prima toe te passen. 

Waar vind ik informatie over de 'Werken aan Veerkracht' methode?

Mocht je informatie willen over de “Werken aan Veerkracht methode raad ik je aan om contact met me op te nemen via het formulier hieronder.  Dan neem ik zo snel als mogelijk contact met je op en informeer ik je met betrekking tot deze stressreductie methode. 

Niet gevonden wat je zocht? Gebruik onderstaand formulier voor meer vragen over Reiki, Hartcoherentie of Reiki behandelingen

NEEM CONTACT OP

Locatie

Nader overeen te komen.

TELEFOON

Tel: 0252 686298 | Mob: 0652174398