Reiki Cursussen

Reiki leren beheersen in een ontspannen sfeer

 

 

John

In 1996 ben ik in aanraking gekomen met Reiki I. In 1997 en 1998 heb ik mij verder bekwaamd in deze ontspanningstechniek door het behalen van de certificaten Reiki II en Reiki III. Ik mag mij “Reikimaster” noemen  maar ik geef de voorkeur aan “Reikileraar”. 

In 1999 heb ik een opleiding ontspanningsmassage gedaan omdat dit uitstekend te combineren is met Reiki. Daarnaast volgde ik een 2 jarige opleiding Intuitieve Ontwikkeling.

In die tijd werd mijn interesse voor Stresshantering gewekt, en ik heb toen een opleiding Stressbeheersing en Counseling gevolgd. In 2004 en 2005 heb ik NLP Practitioner en Master Practitioner gestudeerd aan de Academie voor Psychotherapie te Amsterdam. Tijdens deze opleiding ben ik voor het eerst met hartcoherentie in aanraking gekomen. Omdat hartcoherentie steeds weer op mijn pad kwam heb ik in 2011 een workshop Heartmath gedaan. Ik paste de Heartmath methode regelmatig op mezelf toe met gebruik van de emWave® voor de pc.

Omdat hartcoherentie me bleef bezighouden heb ik de opleiding Hearthmath voor Professionals gedaan. In 2012 heb ik de Heartmath Licensed Provider opleiding afgerond.

Wil je Reiki ervaren door middel van een behandeling? Stuur me een email en ik neem snel contact met je op.

Webstar Coaching Reiki cursussen

In mijn praktijk geef ik regelmatig Reiki Cursussen. Tijdens de cursussen leer je Reiki in eerste instantie aan jezelf en later ook aan anderen te geven.

Aanmelden voor één van de cursussen kan via het formulier hieronder. Na aanmelding ontvang je een email met een reservering en een betaallink zodat je met iDeal kunt betalen. Na aanmelding is je plaats gedurende 10 dagen gereserveerd; na betaling is je plaats gegarandeerd.

Let op: per cursus zijn maximaal 6 plaatsen beschikbaar.

REIKI 1

De cursus Reiki I laat je kennismaken met Reiki, de mogelijkheden, de kracht en liefde voor jezelf en je medemens. Ik leg uit wat Reiki is en wat het voor jou en degenen om je heen kan doen.
De cursus start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00.

Binnen deze tijd leer je de handposities voor een tafel en een stoelbehandeling. Ook zul je de 4 inwijdingen ondergaan die bij Reiki I horen en zullen de leefregels die een belangrijk onderdeel van Reiki zijn, niet ontbreken. Gedurende de dag is er ruimte om te lunchen en te pauzeren. Trek gemakkelijk zittende kleding aan.  Tarief voor deze dag, € 170,-

REIKI 2

De cursus Reiki II laat je kennnismaken met de mogelijkheid om de energie ook op afstand te kunnen sturen. Dit doe je door te werken met de drie symbolen die bij Reiki II horen. Tevens maakt Reiki II jou als beoefenaar nog krachtiger.
De cursus start om 9.30 uur en duurt tot ongeveer 16.00.

Binnen deze tijd leer je hoe je een verkorte behandeling kan doen. Je zult veelvuldig oefenen in het tekenen van de drie symbolen die bij Reiki II horen. Bij Reiki II hoort 1 inwijding die je dan ook zult ontvangen.  Er zijn diverse mogelijkheden om Reiki op afstand te sturen en ook deze zul je leren. Gedurende de dag is er ruimte om te lunchen en te pauzeren. Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Tarief voor deze dag, € 170,-

 

REIKI 3 - MASTER

De cursus Reiki III is opnieuw een bekrachtiging waarbij jij, als beoefenaar nog krachtiger zult worden. Tevens stelt het masterschap je in staat om zelf inwijdingen te kunnen doen en Reiki te onderwijzen en hier cursus in te geven.

De cursus start om 9.30 en duurt tot ongeveer 16.00 uur.

Ook nu is er sprake van 1 inwijding en wel die van het mastersymbool.  Het mastersymbool stelt je in staat om zelf inwijdingen te kunnen doen. Hoe, dat leer je ook binnen deze cursus. Ook zullen we bespreken wat het inhoud om zelf cursussen te gaan geven. Of je dat ook werkelijk zult gaan doen zal de tijd leren. Neem die tijd. Als er na het doen van de cursus vragen zijn kun je deze ten alle tijden stellen via mail of andere kanalen. Gedurende de dag is er ruimte om te lunchen en te pauzeren. Trek gemakkelijk zittende kleding aan. Tarief voor deze dag, € 170,-

 

 

REIKI - OPFRISCURSUS

Het komt voor dat een Reikicursus word gevolgd en vervolgens niets meer mee gedaan, om uiteenlopende redenen. Mocht je besluiten dat je dit toch weer op wilt pakken, of op wil frissen, dan kan dat. Hiervoor kunnen we een afspraak maken, of, zo je wilt, via mail of chat. De kennis heb je tenslotte al, het dient alleen weer  opnieuw geactiveert te worden. Misschien bespreken wat je deed besluiten om hier niet mee verder te gaan, of juist waarom nu weer wel. Alles is bespreekbaar en werkt misschien wel verhelderend. Iedereen is uniek hierin. Tarief is € 60,-

AANMELDEN

Via het formulier kun je je aanmelden voor een cursus

Maak een keuze uit het cursusaanbod

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Tel: 0252 686298 | Mob: 0652174398

Locatie in overleg